Free cookie consent management tool by TermsFeed

DESCOPERITI GAMA COMPLETA DE SOLUTII PENTRU TRANSPORTUL PE VERTICALA AL PERSOANELOR SI MATERIALELOR

Membru VFA Interlift

Termeni si conditii de utilizare

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau clarificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si ELMAS S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al ELMAS S.R.L. al altor parteneri ELMAS cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata a ELMAS S.R.L. sau a partenerilor sai. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". De asemenea, va informam ca ELMAS S.R.L. isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea in instanta a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.

3. Utilizarea Site-ului

ELMAS SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

- cu exceptia imaginilor persoanelor sau locurilor care se afla in afara sectiunii “Comunicate - Noutati” a Site-ului, puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si necomercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;
- nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu persoane sau locuri care se afla in afara “Comunicate - Noutati” din Site fara acordul in scris al ELMAS S.R.L.;
- Continutul din sectiunea “Comunicate - Noutati” al Site-ului poate fi reprodus doar in scopuri editoriale in ziare, reviste de circulatie generala, publicatii comerciale si posturi de radio si televiziune;
- Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al ELMAS S.R.L.;
- Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

4. Protectia si confidentialitatea datelor personale

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice altfel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

5. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

6. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. ELMAS S.R.L. si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. ELMAS S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat ELMAS S.R.L. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. ELMAS S.R.L. nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, ELMAS S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

- Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
- Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
- Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
- Nu ofera o securitate adecvata;
- Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
- Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, ELMAS S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri.

8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

ELMAS S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora.
Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dumneavoastra a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

In cazul in care exista intrebari, nelamuriri sau situatii particulare referitoare la accesarea si navigarea in conditii optime a acestui website, va invitam sa ne contactati.

Va multumim.

© 2022 Elmas | Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal | Termeni si conditii